Instruktører

Mød instruktørteamet for sæsonen 2023/2024

Navn: Peter Nørgaard Thomsen
Alder: 25 år


Jeg skal være springinstruktør på juniorholdet i år og ser meget frem til det. Jeg har været gymnastiktræner i 13 år, hvor jeg har trænet hold i alle aldersgrupper fra 1.-10. kl., herunder også juniorhold i DGI sydvest. Jeg nyder at lære fra mig og at udfordre alle gymnaster på det niveau der passer til dem. Derudover har jeg selv gået til gymnastik så længe jeg husker og marts måned er forårets juleaften for mig, så den glæder jeg mig til at opleve med en masse juniorholdsgymnaster.


Til hverdag er jeg på mit 3. ud af 5. års uddannelse som fysiker, så jeg ved hvordan man skal hoppe i en trampolin for at komme opad.

Navn: Lærke Althoff Bengaard
Alder: 27 år


Mit navn er Lærke, og jeg skal igen i år være en del af instruktørteamet på Aalborgegnens landsdelsjuniorhold. Gymnastikken har altid fyldt alt for mig, og jeg har derfor også været instruktør på landsdelshold de sidste 10 år. Jeg elsker det ekstraordinære fællesskab vi kan opnå på sådan et hold og at se gymnasterne blomstre i fællesskabet både til træning, og ikke mindst til forårets opvisninger!


Ved siden af gymnastikken har jeg læst en kandidat i Idræt fra Aalborg Universitet og undervist som gymnastik- og danselærer på efterskole.


Jeg glæder mig til at skulle udfordre små og store, nye og gamle, og så glæder jeg mig bare til vi skal grine, hygge og fyre nogle fede moves af!

Navn:Jesper Lauge Larsen

Alder: 25 år 


Jeg har selv gået til gymnastik i mange år, og har trænet hold i godt 10 sæsoner i JSI i Jerslev samt i BGF i Brønderslev. Før jeg flyttede til Aalborg var jeg træner for Brønderslevs minijuniorlandsdelshold i 3 sæsoner.
I år bliver fjerde år jeg skal have Aalborgegnens juniorhold, hvilket jeg igen igen glæder mig til.


Til daglig er jeg i gang med mit fjerde år på læreruddannelsen på UCN i Aalborg. Derudover arbejder jeg i Fårup Sommerland og Restaurant Flammen, hvor jeg nyder at omgås de mange gæster.

Med mig som instruktør kan du forvente højt humør, fantastisk humor, legende tiltag, fart over feltet og massere gymnastiske udfordringer.

Navn: Christian Hansen

Alder:  25 år 


Jeg skal i år have springsiden på juniorholdet, hvilket jeg meget glæder mig til igen. Tidligere har jeg trænet både landsdelshold her i Aalborg og Vendsyssel samt en masse lokalhold i Aalborg og Aarhus. Jeg ser frem til et år med flere timers sjov, seriøsitet og højt humør i selskab med både gymnasterne såvel som trænerteamet.


Til dagligt er jeg i gang med at afslutte min kandidat i politik og administration, med et praktik forløb hos DGI Nordjylland.

Navn: Sofie Randorff
Alder: 19 år


Jeg skal igen i år have rytmesiden på Aalborgegnens Juniorhold, hvilket jeg ser meget frem til! Jeg har tidligere trænet en del lokalhold i Vestbjerg, og havde også fornøjelse af at træne dette hold sidste år. Jeg har derudover også selv dyrket en masse gymnastik!


Til dagligt går jeg på Handelsskolen i Turøgade, hvor jeg skal starte i 3.g efter sommerferien. Derudover arbejder jeg også ved en bager hver anden weekend.

Jeg glæder mig helt vildt til at møde jer alle, og få en mega fed sæson!

Navn: Emilie Hassing

Alder: 18 år


Jeg skal i år have rytmesiden på Juniorholdet. Det er mit andet år som instruktør på holdet. Jeg har selv gået til gymnastik det meste af mit liv, både på lokalhold og landsdelsjuniorhold. Jeg har derudover været både hjælpeinstruktør og instruktør i min lokalforening i Vestbjerg.


Jeg har netop afsluttet gymnasiet her i 2023. Jeg glæder mig super meget til at møde jer alle sammen, og få brugt en masse energi i løbet af sæsonen!