Instruktører

Her på siden kan du se instruktørteamet for det samlede hold 4.-9. klasse for sæson 2021/2022.

Navn: Nanna Nielsen

Alder:  25 år


Jeg skal have rytmesiden på juniorholdet, og det glæder jeg mig helt vild til.

Sidste sæson var jeg instruktør på minijuniorholdet og har tidligere trænet Jammerbugtens minijuniorhold i tre sæsoner, så jeg har masser af trænererfaring med mig. Derudover har jeg trænet en masse forskellige hold i Thy/Mors området, før jeg flyttede til Aalborg. Jeg har selv lavet gymnastik næsten så længe jeg kan huske og dertil været instruktør i over 10 år. Denne sæson er jeg desuden instruktør på LKB’s Juniormix for 5.-9. klasse.

Udover gymnastik, læser jeg en kandidat i Biomedicin på Aalborg Universitet.

Jeg er max klar på en ny sæson med en masse gymnastik, sved på panden og en masse grin.

Navn: Lærke Althoff Bengaard

Alder: 25 år 


Jeg skal i år have rytmesiden på juniorholdet, og jeg glæder mig helt vildt! Jeg har tidligere haft landsdelshold i Jammerbugt i 7 år og sidste år på minijuniorholdet her i Aalborg. Jeg har selv lavet gymnastik hele mit liv og glæder mig til de nye udfordringer med juniorholdet, hvor vi skal fyre nogle fede moves af og have det sjovt.

Ved siden af gymnastikken har jeg en kandidat i Idræt fra Aalborg Universitet og er netop startet som gymnastik- og danselærer på Skyum Idrætsefterskole.

Navn:Jesper Lauge Larsen

Alder: 23 år 


Jeg har selv gået til gymnastik i mange år, og har trænet hold i godt syv sæsoner. Jeg er tidligere træner i JSI i Jerslev samt i BGF i Brønderslev, hvor jeg trænede deres minijunior landsdelshold i 3 sæsoner. Sidste sæson havde jeg fornøjelsen af at træne Aalborgengens minijunior landsdelshold og ser frem til endnu en sæson – denne gang forhåbenligt med et brag af en afslutning med masser af opvisninger. Jeg er desuden instruktør på LKB’s ”Zero to Hero – teknikspring”, der ligeledes træner i Nordkraft.

Jeg er i gang med mit andet år på læreruddannelsen på UCN i Aalborg.

Der kan forventes højt humør, fart over feltet og gymnastiske udfordringer fra min side.

Navn: Christopher Heckmann

Alder:  29 år 


Jeg bliver en del af springsiden på Juniorholdet, og det bliver mega fedt.  

Jeg er helt ny i denne del af landet, men har til gengæld en hel del erfaring med gymnastik fra Horsens-området, hvor jeg er fra. Jeg har været træner i de sidste 10 år og har derudover lavet en del gymnastik selv. Jeg har trænet de fleste aldersgrupper inden for fællesgymnastikken og har haft et par udtaget spring-rytmehold i Hedensted Gymnastikforening.

Når jeg ikke er optaget af gymnastikken, læser jeg en bachelor i Idræt på Aalborg Universitet. 

Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, lave en masse fed gymnastik, hygge og have det sjovt.

Navn: Jakob Kristiansen

Alder: 18 år

 

Jeg har selv gået til gymnastik stort set hele mit liv, og har været træner i de sidste 5 år. Der har jeg haft hold for gymnaster i alderen 3 - 12 år. Det er mit andet år som en del af instruktørteamet for Aalborgegnens minijuniorlandsdelshold, og jeg glæder mig til endnu en sæson med holdet. Jeg er desuden instruktør/hjælpeinstruktør på både Juniormix og Zero to Hero – teknikspring i LKB.

Jeg går på andet år på HTX, og jeg drømmer om en dag at blive fysioterapeut.