Instruktører

Navn: Christian William Hansen

Alder: 22 år

 

Hejsa! Jeg hedder Christian og er 22 år gammel. Til dagligt studerer jeg til bachelor i  Politik og Administration på AAU. Jeg har de sidste fem år været springtræner for gymnastikhold i både Aalborg og Aarhus. Desuden træner jeg endnu et hold i samme aldersgruppe for VG. Jeg har selv lavet springgymnastik på BGI, hvor jeg også har taget min træner uddannelse. Dog er mit sportlige talent udsprunget i elite svømning og atletik. Jeg kan derfor have en lidt anden tilgang til spring end andre træner. Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen og håber vi kommer til at have en masse sjove og lærerige træninger. 

Navn:Jesper 

Alder: 22 år 


Jeg har selv gået til gymnastik i mange år, og har trænet hold i mere end 6 af dem. Jeg er tideligere træner i JSI i Jerslev og BGF i Brønderslev, og nu har jeg begivet mig videre til Aalborg, hvilket jeg ser frem til med stor spænding.
Der kan forventes højt humør, fart over feltet og gymnastiske udfordringer fra min side af.

Navn: Nanna Nielsen

Alder:  24 år


Jeg skal have rytmesiden på minijuniorholdet, og det glæder jeg mig helt vild til. 

Til dagligt læser jeg Biomedicin på universitet, og i fritiden dyrker jeg selv gymnastik,  samt passer mit arbejde på universitetshospitalet. 

Jeg har de sidste 3 sæsoner trænet jammerbugtens minijuniorhold, så jeg har masser af erfaringer med mig derfra. Derudover har jeg trænet en masse forskellige hold i Thy/Mors området, før jeg flyttede til Aalborg. Jeg har trænet hold, næsten så længe jeg kan huske. 

 

Jeg er max klar på en ny sæson med en masse gymnastik, sved på panden og en masse grin. 

Navn: Lærke


Jeg skal i år have rytmesiden på mini juniorholdet. Til dagligt læser jeg en kandidat i idræt og brænder for læring gennem leg og fysisk aktivitet. Jeg har lavet gymnastik hele mit liv og har de sidste 7 år været instruktør på Jammerbugtens landsdelsjuniorhold. Jeg glæder mig til nye udfordringer i Aalborg og især som rytmeinstruktør. Vi skal være funky og yndefulde og alt der imellem, og så skal vi selvfølgelig lære hinanden at kende og have det super sjovt sammen! 

Navn: Lukas

Alder: 17 år og bor i Gistrup.


Jeg er lige kommet hjem fra et år på Bjergsnæs Efterskole, hvor jeg både har spillet fodbold, haft spring og en masse gymnastik.

Nu går jeg på Aalborg Handelsgymnasium Turøgade.

I min fritid går jeg selv til gymnastik/spring og fodbold.

Jeg har gået til gymnastik og spring siden jeg har helt lille, også på både minijuniorhold og juniorhold. Jeg har været hjælpeinstruktør for forskellige springhold og drengehold gennem flere år, og synes det er rigtig sjovt.

Jeg glæder mig rigtig meget til gode træninger og oplevelser med Jer.

Navn: Jakob

Alder:17 år og fylder snart 18

 

Jeg har selv gået til gymnastik i omkring 15-16 år og har været træner i de sidste 4 år. Der har jeg haft hold mellem alderen 3 - 12 år. Jeg er en glad, frisk og en af de unge instruktør på holdet. Det er mit første år jeg har med et juniorhold at gøre så jeg glæder mig til at finde ud af hvad det er for noget. 

Jeg skal starte på HTX inde i Friis og jeg drømmer om en dag at blive fysioterapeut
SEWER & DRAIN


Consectetur adipisicing in elusmos tempor incididunt the labore dolore  consequa the occaecas.