Instruktører

Annie Kjærsgaard

Rytmeinstruktør

Mit navn er Annie og jeg er 28 år gammel. Jeg har gået til gymnastik så længe jeg kan huske og har gået på lidt forskellige hold. Jeg har tidligere haft mini-juniorhold og juniorhold, og har igen i år også lokalhold ved siden af. Jeg ser frem til at arbejde med dygtige unge mennesker, der vil gymnastikken og fællesskabet, der er på et hold som juniorholdet.


.

Mie Greve Maibom

Rytmeinstruktør

Jeg hedder Mie Greve Maibom, og jeg er 29 år. Jeg har lavet gymnastik, siden jeg var helt lille. Igennem årerne har jeg kombineret det med dans efter en del år som elitedanser. Derudover har jeg været springer og springinstruktør i mange år, og derfor synes jeg, det er ekstra fedt at være instruktør på juniorholdet, hvor spring og rytme skal kombineres. Jeg er uddannet idrætspædagog, og arbejder til daglig i Fri- og Sidesporet på Gistrup Skole. Jeg glæder mig til endnu en sæson som instruktør på juniorholdet.

Nikolai Møller Nørgaard

Springinstruktør

Jeg hedder Nikolai, og jeg er 22 år gammel. Jeg startede til gymnastik i 2013 og har siden da, gået på opvisnings-, elite- og udtaget hold - Jeg har trænet lokal- og juniorhold siden 2015.

Jeg er uddannet IT-Supporter og sidder til dagligt på kontor. Min fritid bruger jeg på træning, så håber i kan lide en god omgang styrketræning :)

 

Jeg glæder mig til endnu en sæson som instruktør på juniorholdet!

Jeppe Kirkegaard

SpringinstruktørSEWER & DRAIN


Consectetur adipisicing in elusmos tempor incididunt the labore dolore  consequa the occaecas.