Instruktører

Laura Rose Svanberg

Rytmeinstruktør

Hej - Mit navn er Laura Rose Svanberg, og jeg er 18 år gammel. Jeg dimitterede i sommers fra Hasseris Gymnasium, og jeg holder i år et sabbatår, hvor jeg blandt andet skal arbejde, dyrke gymnastik og rejse til foråret. Siden jeg var lille, har jeg danset, dyrket rytmisk sportsgymnastik og lavet gymnastik i DGI-regi. Efter et år på idrætsefterskolen HCI har jeg fokuseret på DGI gymnastikken, både som udøver og instruktør. Jeg glæder mig til en spændende og sjov sæson med Mini-juniorholdet.

 

Hilsen LauraMartha Buch Simonsen

Jeg hedder Martha og er 18 år gammel. Til dagligt studerer jeg inde på SOSU Nord, hvor jeg er i gang med at læse til social- og sundhedsassistent.

Jeg har dyrket rigtig meget gymnastik siden jeg var 6 år. I 17/18 gik jeg på HCI-efterskole og jeg har lige afsluttet mit 2. efterskoleår på Bjergsnæs. Før i tiden har jeg deltaget på forskellige lokalhold i Gistrup, men efter jeg er vendt tilbage fra efterskole, er jeg startet op i Vejgaard på et rytmehold for gymnaster over 18. Før jeg tog på efterskole, deltog jeg selv på Nordjyllands landsjuniorhold, hvilket gav mig mange gode gymnastikoplevelser. Tidligere har jeg også været hjælpeinstruktør på et pigespringhold i LKB Gistrup.

Gymnastik giver mig et godt smil på læben, og jeg glæder mig til at være med til at sprede godt humør sammen med jer. 

Steffen Hansen

Springinstruktør

Mit navn er Steffen og jeg vild med gymnastik. Jeg har selv udøvet i knap ti år og været instruktør i fem. Jeg er vild med give den gas og have det sjovt til træningerne, for ellers er der ikke meget ved at komme. Jeg skal lege og undervise springerne og vi skal sammen udvikle vores evner og færdigheder. Jeg ser frem til en god sæson med et godt opvisningsprogram med gode grin i hallerne. 

Ask Hundehvad Østergaard

Springinstruktør

Hej jeg hedder Ask og jeg er 17 år gammel. Jeg går i 2.G på handselsgymnasiet Turøgade. Ved siden af det elsker jeg gymnastik. Jeg har selv lavet gymnastik altid, på bla. Nordjyllands ungdomshold, Nordjyllands Rephold og i den kommende sæson på Viborgs Elitehold. Jeg har også i de sidste mange år været træner, og var også sidste år træner på minijuniorholdet her i Aalborg, som jeg glæder mig rigtig meget til at kunne fortsætte med:)


Thomas Pedersen

Springinstruktør

Hejsa, jeg hedder Thomas og jeg er 18 år gammel. Jeg går i 2.g på Handelsgymnasiet Turøgade i Aalborg. Jeg har selv trænet på lokalhold, juniorhold og rephold, og i år starter jeg på Viborgs Elitehold.

Udover selv at træne har jeg undervist mange år på forskellige lokalhold, og glæder mig meget til at have minijuniorholdet i Aalborg

 

Hilsen Thomas Pedersen
SEWER & DRAIN


Consectetur adipisicing in elusmos tempor incididunt the labore dolore  consequa the occaecas.